Vaš seznam želja je prazen

Komisijska prodaja

Komisijska prodaja

Imate doma oblačila, obutev, dodatke.. (ženska, nosečniška), ki so ostali v omari kot zgrešeni nakupi, oz. jih enostavno ne nosite in ne potrebujete več, ali pa se vam kopičijo kupi oblačil od vaših malčkov in enostavno ne najdete časa ali volje za prodajo le teh? So lepo ohranjena? Za prodajo le teh z veseljem in dobro voljo poskrbi Bo-moj.

Kratka obrazložitev KOMISIJSKE PRODAJE: v prodajo nam zaupate vaše rabljene ali nerabljene artikle, ter nato artikle Bo-moj prodaja namesto vas. Bo-moj sprejema: ženska, nosečniška in otroška oblačila, obutev, dodatke, igrače, knjigice.. Oblačila morajo biti oprana, urejena, sortirana po velikostih in zlikana, obutev pa more biti očiščena, brez peska, blata in podobno! Bo-moj sprejema le pare obutve, ki ne kažejo znakov obrabe (nimajo zdrsanega podplata in ponošenega videza) in le brezhibna oblačila (torej oblačila brez madežev, popuščenih šivov in seveda tudi ne zmuckanih ali prepranih!).

Oblačila, ki so predmet prodaje naj bodo modna, trendovska, in ne prestara!

Trenutno sprejemamo:

– otroško: POMLAD/POLETJE (bodiji brez in kratek rokav pridejo v poštev preko celega leta),

– žensko: POMLAD, – TRENUTNO SE ŽENSKIH OBLAČIL NE SPREJEMA!

– nosečnice in doječe mamice: za vse letne čase,

– novorojenčki / novorojenke (50-68): za vse letne čase.

Pogoj za sklenitev komisijske pogodbe: minimalno 30 BREZHIBNIH in odlično ohranjenih kosov oz. kompletov (opozorilo: to ne pomeni 30 parov nogavic, 30 bodijev ipd.!)

Pri predaji bodite razumni in strogi do te mere, kaj bi sama kot stranka bila pripravljena kupit. Artikli, ki niso primerni za prodajo – so poškodovani ipd. se podarijo.

Dokler se artikel ne proda, je tehnično še vedno v vaši lasti. V primeru dogovora, se sklene komisijska pogodba z Bo-moj, ki je urejena s 788. do 806. členom Obligacijskega zakonika. V primeru zanimanja se za vse dodatne informacije obrnite na Bo-moj (email, FB) in vam razložimo vse ostale podrobnosti (prevzem, provizija,..) ter se dogovorimo za celoten nadaljnji potek z vsako stranko posebaj.

Artikle sprejemamo po PREDHODNEM DOGOVORU osebno v Slovenski Bistrici, ALI po pošti.

Nezaželjeni stroški (nastanejo zgolj v primeru, neresnosti s strani komitentk):

  • v primeru, da pošljete / dostavite artikle, ki v večinskem delu NE ustrezajo zgoraj opisanim pogojem (večinski del ODPIS), ali se z ponujeno ponudbo ne strinjate (slabši pogoji ob ne-upoštevanju zgoraj opisanim pogojem, premalo kompletov / artiklov ipd.), se za obdelavo paketa zaradi neupoštevanja javno napisanih pogojev zaračuna 15€ stroškov + poštnina v primeru vračila artiklov po pošti.

 

X