Vaš seznam želja je prazen

Komisijska prodaja

Komisijska prodaja

Imate doma oblačila, obutev,.. (ženska, nosečniška), ki so ostali v omari kot zgrešeni nakupi, oz. jih enostavno ne nosite in ne potrebujete več, ali pa se vam kopičijo kupi oblačil od vaših malčkov in enostavno ne najdete časa ali volje za prodajo le teh? So lepo ohranjena? Za prodajo le teh z veseljem in dobro voljo poskrbi Bo-moj.

Kratka obrazložitev KOMISIJSKE PRODAJE: v prodajo nam zaupate vaš rabljen ali nerabljen artikel, ter nato artikle Bo-moj prodaja namesto vas. Bo-moj sprejema: ženska, nosečniška in otroška oblačila, obutev, dodatke, igrače,.. Oblačila morajo biti oprana, urejena, sortirana in zlikana, obutev pa more biti očiščena, brez peska, blata in podobno! Bo-moj sprejema le pare obutve, ki ne kažejo znakov obrabe (nimajo zdrsanega podplata in ponošenega videza) in le brezhibna oblačila.

Oblačila, ki so predmet prodaje so modna, trendovska, in ne prestara!

Trenutno sprejemamo: JESEN / ZIMA.

Pogoj za sklenitev komisijske pogodbe: minimalno 30 BREZHIBNIH in odlično ohranjenih kosov (opozorilo: to ne pomeni 30 parov nogavic ipd.!)

Pri predaji bodite razumni in strogi do te mere, kaj bi sama kot stranka bila pripravljena kupit. Artikli, ki niso primerni za prodajo – so poškodovani ipd. se podarijo.

Dokler se artikel ne proda, je tehnično še vedno v vaši lasti. V primeru dogovora, se sklene komisijska pogodba z Bo-moj, ki je urejena s 788. do 806. členom Obligacijskega zakonika. V primeru zanimanja se za vse dodatne informacije obrnite na Bo-moj in vam razložimo vse ostale podrobnosti (prevzem, provizija,..) ter se dogovorimo za celoten nadaljnji potek z vsako stranko posebaj.

X