Vaš seznam želja je prazen

Nakupovanje

Nakupovanje

Spletna trgovina Bo-moj vam omogoča nakupovanje iz vašega udobnega naslonjača. Na voljo imamo nova oblačila, ter oblačila iz druge roke. Trudimo se po najboljših močeh, da smo najboljši, s tem, da za vas izbiramo le najboljše kose, ter iz druge roke res dobro oziroma v večina primerih odlično ohranjene, ter tudi nove artikle.

Nakupovanje pri nas je zelo enostavno:

– pregledate našo ponudbo,
– izberete željene artikle (le te označite s “srčkom  ❤”, ali kliknete “TA KOS BO-MOJ”),
– pošljete povpraševanje (v primeru, da takoj po oddaji povpraševanja ne dobite potrdila o oddanem naročilu, poglejte med neželeno pošto),
– počakate na našo potrditev o razpoložljivosti željenih artiklov, ter končno vsoto s poštnino,
– poravnate račun (za hitrejšo obdelavo naročil, nas obvestite o izvedenem plačilu),

IN poštar bo vas bo v zelo kratkem času že presenetil z vašim naročenim paketom, kateri so pri nas kar v 90% iz “recikliranega materiala”.

Za OSTALA vprašanja smo na voljo preko FB (Bo-moj), za kratka vprašanja nas lahko kontaktirate tudi preko LIVE CHAT-a na naši spletni strani, lahko pa nam pošljete tudi e-mail (mojca@bo-moj.si).

Priporočena poštnina do 500g znaša 2.50€, nad 500g 3.50€. Navadna poštnina se poračuna glede na težo naročenih izdelkov in se pošilja na ŽELJO in ODGOVORNOST kupca. Na voljo imamo obe opciji, stranke pa se odločajo po lastni presoji, tudi glede na višino samega naročila.

Plačilo podjetje čaka 2 delovna dneva, o odstopu od nakupa obvezno obvestite podjetje pravočasno. Za potrjeno rezervacijo / nakup se smatra poslano potrdilo o plačilu, oz. vidno nakazilo na transakcijskem računu podjetja.

Za konec naj dodamo le še VESELO BRSKANJE po naši ponudbi in želimo vam čim več dobrih nakupov pri nas.

X