Vaš seznam želja je prazen

Nakupovanje

Nakupovanje

Spletna trgovina Bo-moj vam omogoča nakupovanje iz vašega udobnega naslonjača. Na voljo imamo odlično ohranjena oblačila iz druge roke. Trudimo se po najboljših močeh, da smo najboljši, s tem, da za vas izbiramo le odlično ohranjene, nežno rabljene kose.

Nakupovanje pri nas je zelo enostavno:

  • pregledate našo ponudbo na www.bo-moj.si,
  • izberete željene artikle (le te označite s “srčkom  ❤”, ali kliknete “TA KOS BO-MOJ”), v primeru, da ste zaključili z izbiranjem, ali želite preveriti, kaj je že na vašem seznamu kliknete na SEZNAM ŽELJA (desni kot zgoraj), ter preverite izbrane izdelke.
  • Če so izbrani izdelki pravilni in želite z izbiranjem zaključit kliknete “NA ZAKLJUČEK”. Na zaključku vnesete vse potrebne podatke (označeni z zvezdico*), ki so potrebni za dostavo, ter označite vrsto poštnine. Na razpolago imate navadno in priporočeno poštnino. (*Pošiljka se pošlje navadno na odgovornost stranke. Za primer izgubljene pošiljke ne odgovarjamo).
  • Kliknete “NAPREJ”, odpre se vam korak za pregled vašega povpraševanja in vnesenih podatkov. Preverite povpraševanje in podatke.
  • Preberete pogoje poslovanja, v primeru da se s pogoji strinjate, le to označite in kliknete “POŠLJI POVPRAŠEVANJE” (v primeru, da takoj po oddaji povpraševanja ne dobite potrdila o oddanem naročilu, poglejte med neželeno pošto, v primeru da potrditvenega e-maila niste prejeli, ste navedli napače e-mail naslov),
  • počakate na našo potrditev o razpoložljivosti izbranih artiklov, ter, da preverimo višino poštnine glede na vrsto izbrane poštnine (navadna poštnina je na vašo odgovornost, obračuna se glede na težo izbranih izdelkov).
  • Plačilo se po naši potrditvi naročila poravna na transakcijski račun, znesek z vključeno poštnino prejmete po pregledu naročila na e-mail.
  • Poravnate račun (za hitrejšo obdelavo naročil, nas obvestite o izvedenem plačilu).

IN ….. poštar bo vas bo v zelo kratkem času že presenetil z vašim naročenim paketom, kateri so pri nas kar v 90% iz “recikliranega materiala”.

Za OSTALA vprašanja smo na voljo preko FB (Bo-moj), lahko pa nam pošljete tudi e-mail (mojca@bo-moj.si).

Priporočena poštnina do 500g znaša 3.50€, nad 500g 4.50€. Navadna poštnina se poračuna glede na težo naročenih izdelkov in se pošilja na ŽELJO in ODGOVORNOST kupca. Na voljo imamo obe opciji, stranke pa se odločajo po lastni presoji, tudi glede na višino samega naročila.

Plačilo podjetje čaka 2 delovna dneva, o odstopu od nakupa obvezno obvestite podjetje pravočasno. Za potrjeno rezervacijo / nakup se smatra poslano potrdilo o plačilu, oz. vidno nakazilo na transakcijskem računu podjetja.

Za konec naj dodamo le še VESELO BRSKANJE po naši ponudbi in želimo vam čim več dobrih nakupov pri nas.

X